Dit feriehus

Hustype:
Feriehus
Navn:
Rødkælkvej 3
Billede:
Sted:
Tversted
Personer:
4
Størrelse in m²:
108
wiFi til rådighed:
Ja
Ikke-ryger:
Ja
fjernsyn:
Ja
husdyr tilladt:
Nej
Pris DKK:
fra 2.900,00 / uge
Beskrivelse:

Dette velplejede designerhus ligger på en ugeneret grund på 5000 m2, og er indrettet med alle moderne faciliteter, bl.a. walk-in-closet. Man mærker straks den hyggelige atmosfære ved ankomsten.

Huset indeholder et stort soveværelse med dobbeltseng og et værelse med to enkeltsenge, samt et lækkert badeværelse, og fra stuen er der adgang til en hems.

Køkkenet er indrettet med gaskomfur, Amerikansk køle-/fryseskab, opvaskemaskine og en hyggelig spiseplads. Stuen er indrettet med sofagruppe, brændeovn, fjernsyn med streamingmuligheder og herfra er der fri adgang til husets overdækkede terrasse.

Terrasserne ligger komplet ugeneret og der er både grill og hyggelige havemøbler, så I kan slappe af i fred og ro, på alle sider af huset.

Boligen ligger 5 minutters cykelafstand fra det skønne Vesterhav, så I kan nyde en dejlig dag ved stranden og derefter gå hjem og tænde op i brændeovnen, drikke et glas vin og spille et spil.

I kan også bruge dagen på en gåtur i det naturskønne område nær huset, eller i Tversted by, som ligger blot 1200 meter fra huset. Her er der adgang til indkøbsmuligheder, restauranter, café, gallerier og meget mere.

 

SEO-Titel:
sommerhus tversted
SEO-Description:
feriehus tversted