Dit feriehus

Hustype:
Feriehus
Navn:
Slugten 4, Tversted
Billede:
Sted:
Tversted
Personer:
4
Størrelse in m²:
80
wiFi til rådighed:
Ja
Ikke-ryger:
Ja
fjernsyn:
Ja
husdyr tilladt:
Nej
Pris DKK:
fra 2.370 / uge
Beskrivelse:

Dette sommerhus blev gennemgående renoveret i 2014. Resultatet er stilrent, hyggeligt og med den ægte fornemmelse af sommerhus, så snart i træder indenfor. Huset er moderne indrettet med åbent køkkenalrum, opvaskemaskine og en hyggelig spiseplads med vægbænk.  I stuen er der både sofagruppe, brændeovn, fjernsyn og adgang til husets første terrasse, som er indrettet med havemøbler, en grill og som ligger komplet ugeneret, så man kan solbade og slappe af i fred og ro.

Husets soveværelse har dobbeltseng og direkte udgang til den anden terrasse, hvor i kan spise morgenmad eller bare slappe af i liggestolene. Denne terrasse er desuden også udstyret med hyggeligt havemøbelsæt og en grill.

Der er yderligere to mindre værelser, med to enkeltsenge i det ene og køjesenge i det andet.

Huset har et enkelt og moderne badeværelse med bruseniche og godt med plads. Der er desuden vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.

Boligen ligger blot 400 meter fra det skønne Vesterhav, så i kan nyde en dejlig dag ved stranden og derefter gå hjem og tænde op i brændeovnen, drikke et glas vin og spille et spil. I kan også bruge dagen på en gåtur i det naturskønne område nær huset, eller i Tversted by, som ligger blot 1200 meter fra huset. Her er der adgang til indkøbsmuligheder, restauranter, café, gallerier om meget mere.

SEO-Titel:
▷ Sommerhusudlejning Nordjylland
SEO-Description:
llll➤ Sommerhusudlejning nordjylland ➡️ familieferie i sommerhus ❶❷❸ tæt på strand ☎ +45 6012 6779