FERIEHUSENE - SOMMERHUS DANMARK LEJEVi har haft utrolig mange dejlige gæster på besøg i vores nye kontor som gerne vil leje hus gennem vores
bureau, og derfor vil det glæde os, at hvis du som husejer har lyst til at udleje dit hus gennem os, vil
kontakte os på dette link: link til kontakt

Find dit drømmeferiehus

wiFi til rådighed
Ikke-ryger
fjernsyn
husdyr tilladt
Spa/Sauna
Hustype:
Feriehus
Navn:
Mellemklitvej 27, Tversted
Billede:
Sted:
Tversted
Personer:
6
Størrelse in m²:
134
wiFi til rådighed:
Ja
Ikke-ryger:
Ja
fjernsyn:
Ja
husdyr tilladt:
Ja
Pris DKK:
fra 3.221,00 / uge
Beskrivelse:

Luksusferiehuset ’’Arsuk’’ ligger blot få hundrede meter fra Tversted strand og Klitplantagen. Dette hus er gennemført helt ned til mindste detalje og vedligeholdes året rundt af ejeren selv.

Huset er nyere og energivenligt og udstyret med alle moderne bekvemmeligheder. Udendørs finder man en stor terrasse med havemøbler, parasol, grill, højbede med krydderurter, liggestole og en udendørs bruser, så man kan blive skyllet af efter en dejlig tur på stranden. Til familiens mindste er der sandkasse og legetårn med gynger.

Indenfor finder du en entré, tre store soveværelser, hems med havudsigt, et lyst og rummeligt køkkenalrum, en tv-stue og to store badeværelser.  Huset er åbent og har højt til loftet, hvilket giver det en dejlig atmosfære allerede fra første besøg. Køkkenet er blandt andet indrettet med ovn, mikroovn, opvaskemaskine og har et stort spisebord med plads til hele familien, herfra er der også adgang til terrassen hvor familien kan grille og nyde det gode vejr.

Fra køkkenet bevæger du dig videre til tv–stuen. Her bemærker man med det samme brændeovnen, som er åben til både spisestue og tv–stue, så man kan nyde den uanset hvor man befinder sig. I dette feriehus er der desuden gratis brænde til rådighed. Stuen er indrettet med en stor sofagruppe, hvor man bare kan slappe helt af. Fra stuen er der udsigt til havet.

Husets første badeværelse er indrettet med en stor bruseniche, håndklædevarmer og puslebord. Det andet badeværelse er indrettet med bruseniche, spabad, stor sauna, håndklædevarmer samt vaskemaskine og tørretumbler. Her er der virkelig kælet for detaljerne og rummet indbyder til afslapning på allerhøjeste plan.

Huset er beliggende i skønne omgivelser med kun en kort gåtur til stranden og en kort køretur til Tversted by, hvor der er indkøbsmuligheder, restauranter, gallerier og meget mere.

Dette luksusferiehus har simpelthen det hele og danner den perfekte ramme om en skøn ferie, hvor der ikke skal mangle noget.

Fotogalleri
Hustype:
Feriehus
Navn:
Høgevej 8, Tversted
Billede:
Sted:
Tversted
Personer:
6
Størrelse in m²:
95
wiFi til rådighed:
Ja
Ikke-ryger:
Ja
fjernsyn:
Ja
husdyr tilladt:
Ja
Pris DKK:
fra 2.987,00 / uge
Beskrivelse:

Sommerhus i Tversted

Blot en kort gåtur fra Tversted by, og for enden af en blind vej, finder i dette dejlige sommerhus. Huset er indrettet med alle moderne faciliteter og i en moderne stil, med sans for detaljerne.

Indendørs finder i en rummelig fordelingsgang, der giver adgang til husets første soveværelse med dobbeltseng og fjernsyn, et mindre toilet og køkkenalrummet. I gangen finder i desuden både vaskemaskine og tørretumbler.

Køkkenet er elegant indrettet med opvaskemaskine, mikroovn og meget mere. Her finder i også en stor spiseplads, hvor hele familien kan samles – der er blandt andet en højstol til familiens mindste.

Fra køkkenet bevæger i jer videre til stuen, som er indrettet med et hyggeligt sofasæt, fjernsyn og en brændeovn. Huset er udstyret med store glaspartier, der giver det et lyst og åbent udtryk hele vejen igennem. Her findes der desuden en varmepumpe, der gør det muligt at holde en behagelig temperatur på alle tidspunkter.

Fra stuen er der en trappe til husets hems, der er indrettet med dobbeltseng og et hyggeligt vindue.

Fra stuen kan du også bevæge dig videre til husets to andre soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge. Mellem disse værelser, ligger husets store badeværelse. Her er der både spabad, bruseniche og adgang til sauna, i ægte luksusstil.

Fra husets køkken, spisestue og dagligstue er der desuden adgang til en stor og ugeneret terrasse, som er indrettet med liggestole, hyggelige havemøbler, grill og parasol.  Selve grunden er 2.200 m2 og har blandt andet egen boldbane, samt gyngestativ og sandkasse til de yngste.  Der er også en mindre terrasse på husets forside og en langs husets garage. Dette gør det muligt at finde et sted i solen, eller skyggen, på alle tidspunkter af dagen. Dette skønne hus skal opleves.

Fotogalleri
Hustype:
Feriehus
Navn:
Snerlevej 4, Tversted
Billede:
Sted:
Tversted
Personer:
4
Størrelse in m²:
62
wiFi til rådighed:
Ja
Ikke-ryger:
Ja
fjernsyn:
Ja
husdyr tilladt:
Ja
Pris DKK:
fra 2.430,00 / uge
Beskrivelse:

Dette feriehus er særdeles velholdt og meget funktionelt indrettet. Du fornemmer med det samme den hyggelige atmosfære, når du træder indenfor. Huset består af en fordelingsgang til et dejligt soveværelse, et ekstra værelse, badeværelse med bruseniche og hyggeligt køkkenalrum.

Stuen er indrettet med et stort spisebord hvor der er plads til hele familien, samt et hyggeligt sofaområde med fjernsyn. Her kan familien samles enten om et spil, eller tænde op i brændeovnen om aftenen. Yderligere er der en stor væg – til – væg bænk, hvor man kan nyde en middagslur eller læse en bog.

Huset har terrasse på begge sider så man kan sidde ude både formiddag og aften. Terrassen på husets bagside har markise og er skærmet mod vind. 

Dette feriehus ligger i et naturskønt område på en meget privat grund, med legetårn til familiens mindste. Der er mindre end 2 kilometer til Tversted by hvor der er indkøbsmuligheder, restauranter, gallerier m.m. Herfra kan man gå den korte strækning ned til Tversted Strand.

Fotogalleri
Hustype:
Feriehus
Navn:
Fasanvej 1, Tversted
Billede:
Sted:
Tversted
Personer:
4
Størrelse in m²:
65
wiFi til rådighed:
Nej
Ikke-ryger:
Ja
fjernsyn:
Ja
husdyr tilladt:
Nej
Pris DKK:
fra 2.270,00 / uge
Beskrivelse:

Sommerhus Danmark privat

Dette charmerende feriehus ligger på en ugeneret, naturskøn grund. Husets hyggelige atmosfære rammer dig straks ved ankomst.

Huset er indrettet med stort køkkenalrum, fordelingsgang til 3 værelser og et badeværelse med bruseniche. Stuen er indrettet med stort spisebord til hele familien og en sofagruppe, fjernsyn og pejs. I stuen er der yderligere en hyggelig karnap, hvor du kan læne dig godt tilbage i lænestolen med en god bog, eller blot nyde stilheden.

Huset har terrasse på både for – og bagside. Terrassen på husets forside er overdækket, så her kan i sidde i læ for vind mens i nyder formiddags - eller aftensolen.

Huset ligger i gåafstand til vandet, så hele familien kan nyde en dag på stranden og efterfølgende vende hjem og hygge sig foran pejs, eller i kan gå turen til Tversted søerne, blot 1 km. fra huset, og nyde Nordjyllands smukke naturområder. Huset ligger blot få minutters kørsel fra Tversted hvor der er indkøbsmuligheder, restauranter, gallerier og meget mere.

Dette feriehus er oplagt til jer, der gerne vil slappe af i fred og ro. Her kan i for alvor koble af.

Fotogalleri
Hustype:
Feriehus
Navn:
Nordkapvej 2, Tversted
Billede:
Sted:
Tversted
Personer:
8
Størrelse in m²:
110
wiFi til rådighed:
Ja
Ikke-ryger:
Ja
fjernsyn:
Ja
husdyr tilladt:
Ja
Pris DKK:
fra 3.050,00 / uge
Beskrivelse:

Dette dejlige feriehus er indrettet med alle moderne faciliteter, som f.eks. opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og badeværelse med sauna og spabad.

Sommerhuset er lyst, indbydende og meget rummeligt. Huset er moderne indrettet med sans for detaljerne. Til husets mange faciliteter, kan der også nævnes en hyggelig alkove og brændeovn som hele familien kan samles foran om aftenen.

Sommerhuset ligger på en 1841 m² grund og har egen beachvolleybane og legetårn til børnene. Her er der plads til hele familien, også hunden, da haven er hegnet ind. Husets charmerende træterrasse danner den perfekte ramme om en grillaften eller bare at nyde eftermiddagssolen i en havestol.  Ejendommen har yderligere carport og aflåseligt skur.

Huset ligger blot 2 minutters gang fra Tversted by, hvor der findes både købmand, restauranter og cafeer.  I bil er der blot 4 minutter til Tversted strand. Et fantastisk hus til at danne rammen om jeres ferie.

Fotogalleri
Hustype:
Feriehus
Navn:
Nordkapvej 5
Billede:
Sted:
Tversted
Personer:
6
Størrelse in m²:
91
wiFi til rådighed:
Ja
Ikke-ryger:
Nej
fjernsyn:
Ja
husdyr tilladt:
Ja
Pris DKK:
fra 2.800,00 / uge
Beskrivelse:

Dette dejlige feriehus ligger på en 1700 m² stor grund, i naturskønne omgivelser. Plads er der rigeligt af, både inde og ude. I haven er der sandkasse og gyngestativ til familiens mindste og på husets bagside finder man en stor og rummelig terrasse med liggestole, bordebænkesæt, havemøbler og grill.

Huset er lyst og rummeligt indrettet med stort køkkenalrum, spisebord, sofasæt, fjernsyn og brændeovn. I stuen er der yderligere en hyggelig alkove, hvor man kan slappe af. I huset er der et soveværelse og to mindre værelser hvor det ene giver adgang til hems, som med fordel kan benyttes af familiens yngste.

Huset har to toiletter, hvoraf det ene er indrettet med spa, sauna, bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler.

I Tversted by er der adgang til indkøbsmuligheder, restauranter, café, gallerier og meget mere. Byen ligger blot en kort gåtur fra huset, og herfra kan man fortsætte ned til Tversted strand. Dette hus stråler af charme og danner den perfekte ramme om en ferie, hvor afslapning og hygge er i fokus.

Fotogalleri